Rozstrzygnięcie I etapu konkursu "Dyniowy przysmak z Krainy św. Anny"
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Działanie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Powiat Krapkowicki
Lista zwycięzców pierwszego etapu konkursu pn. „Dyniowy przysmak z Krainy św. Anny” w ramach projektu pn. „Ludowe inspiracje kulinarne Krainy św. Anny”
Lp. | Imię i nazwisko | Nazwa potrawy |
1. | Iwona Bednarek | Tort dyniowy z delikatnym kremem i korzennym karmelem |
2. | Magdalena Marcinkowska | Dyniowe niebo |
3. | Irena Jasińska | Zapiekane dyniowe spaghetti |
4. | Beata Ostanek | Gulasz z dyni i indyka |
5. | Kamil Bazar | Miniserniczki dyniowe ze słonym karmelem |
6. | Jolanta Mistygacz | Zapiekanka dyniowa z serem i makaronem |
7. | Adriana Bujak | Wspaniale smakowy – likier dyniowy |
8. | Jolanta Lerch | Keczup z dyni mamy Joli |
9. | Sylwia Gabor | Przecieraniec dyniowy z grzankami |
10. | Wawrzyniec Jasiński | Bułeczki sodowe |