A A A Wersja kontrastowa

Rozstrzygnięcie I etapu konkursu "Dyniowy przysmak z Krainy św. Anny"


„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”

Działanie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020

Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Powiat Krapkowicki

 

Lista zwycięzców pierwszego etapu konkursu pn. „Dyniowy przysmak z Krainy św. Anny” w ramach projektu pn. „Ludowe inspiracje kulinarne Krainy św. Anny”

 

 

Lp.

Imię i nazwisko

Nazwa potrawy

1.

Iwona Bednarek

Tort dyniowy z delikatnym kremem i korzennym karmelem

2.

Magdalena Marcinkowska

Dyniowe niebo

3.

Irena Jasińska

Zapiekane dyniowe spaghetti

4.

Beata Ostanek

Gulasz z dyni i indyka

5.

Kamil Bazar

Miniserniczki dyniowe ze słonym karmelem

6.

Jolanta Mistygacz

Zapiekanka dyniowa z serem i makaronem

7.

Adriana Bujak

Wspaniale smakowy – likier dyniowy

8.

Jolanta Lerch

Keczup z dyni mamy Joli

9.

Sylwia Gabor

Przecieraniec dyniowy z grzankami

10.

Wawrzyniec Jasiński

Bułeczki sodowe